Ansulex brandsläckningssystem för storkök

Ansulex brandsläckningssystem är det kompletta brandskyddet för er som jobbar i ett storkök av något slag. Det kan vara en restaurang eller ett ann​​​​​at slags kök, med många maskiner och redskap. Eftersom det i dessa typer av kök ofta finns fritöser, stekbord, grillar med mera, som kan vara extremt farliga om en brand bryter ut, så känns det tryggare att ha Ansulex installerat hos er. Annars kan ni ha en totalbrand, som bryter ut och allt brinner ner. 

En vanlig brandsläckare kan ha svårt att släcka så stora bränder i den typen av köksredskap. Då är det bättre att ha satsat på ett brandsläckningssystem som är anpassat för denna typen av bränder.

Släcksystemet Ansulex

Om du känner att du vill ha ett släcksystem som fungerar som det ska, så är Ansulex ett bra val. Detta är en typ av brandsläckningssystem som är mer avancerad än de vanliga små brandsläckarna med kolsyra, som ofta finns på olika platser. När en brand uppstår i ett kök, av den större sorten, så kan det snabbt sprida sig och bli riktigt illa. Särskilt om detta kök har köksutrustning med farliga vätskor som till exempel frityrolja. Exploderar en fritös, så brinner allt annat snabbt ner. 

Med Ansulex går det snabbt och effektivt att släcka den typen av bränder. Du kan installera detta släckningssystem i ett restaurangkök så väl som i en korvkiosk. Om du är intresserad av att veta mer om denna typen av brandsläckningsutrustning så kan du vända dig till Brandexperten. De har flera olika sorters brandsläcksystem som passar bra för olika typer av miljöer. De kan hjälpa till med att ge dig ett komplett släcksystem, som är helt anpassat för olika rum eller kök. Utöver att satsa på ett brandsläckningssystem som Ansulex, komplettera gärna med övriga brandskyddsprodukter.