Jägarexamen med hög klarandefrekvens

Om du letar efter jägarexamen, så är Hunt.se ett bra alternativ. De erbjuder jägarexamen till ett bra pris. Deras intensivkurser kostar 3690 kr, och då ingår även teoriprovets kostnad i det priset. Utbildningen är en väldigt bra introduktion till vad det innebär att vara en jägare som både är en bra skytt, och har ett bra omdöme. I priset ingår även kaffe.

Kursen har ett stort fokus på säkerhet och etik och ger en bra start för dig som vi bli en bra jägare. Utbildningen håller en dokumenterat hög nivå och eleverna har konsekvent högre klarandefrekvens än genomsnittet.

Detta är ett bra mått på lärarnas förmåga att lära ut jakt på ett pedagogiskt och tillgängligt sätt. I och med att det handlar om en intensivkurs, är det fördelaktigt om deltagarna har läst böckerna innan kursen börjar, detta för att få lämpliga förkunskaper.

Jägarexamen i form av en intensivkurs

Detta gör hela kurshelgen smidigare och mer fokuserad. Detta innebär också att möjligheterna till ett bra resultat givetvis blir bättre. Det finns även instruktörer som kan hjälpa dig att skjuta.

Kursens längd är tre dagar och sker i formen av en intensivkurs. Fredag och lördag har en stor fokus på teori, mellan söndagen innehåller praktiska prov. Dessa sker på Haninge jaktskyttebana.

Hur länge kursen håller på söndagen beror på deltagarantalet, men utgå från att det kommer ta hela dagen. Om det skulle vara fullt på den utbildning du vill gå, kan du sätta upp dig på reservlista där du även kan se jägarexamen pris och annan information.

Om du vill veta mer om deras utbildningar, kan du nå dem via telefon eller email. Kontaktuppgifter finns på deras hemsida. Om du vill ha en snabb kurs, med matnyttig information som hjälper dig ta jägarexamen, så kan Hunt definitivt rekommenderas. Utbildningarna håller hög klass och deras elever når konsekvent bra resultat på provet.